Ingefær podcast

Ingefær podcast

Sara Lossius & Acast

Norges største (og første) helse- og livsstilspodcast. Programleder Sara Lossius, nominert som Årets Programleder i Prix Radio i 2017, samtaler med internasjonale, skandinaviske og norske enestående gjester.

 

Forstår vi oss selv bedre, forstår vi andre bedre og verden blir litt bedre. Sara og gjestene gir deg kunnskap, inspirasjon og konkrete verktøy for en bedre hverdag og dermed et bedre liv, innen temaer som vaner, lykke, kjærlighet, helse, trening, selvfølelse, kropp, skjønnhet og mental trening. Målet er at vi alle skal bli litt klokere – og litt lykkeligere.

 

Sara er forfatter, mentaltrener, kettlebell-entusiast, tidligere kommunikasjonsrådgiver, mamma til tre jenter og driver «Norges minste mediehus». Hun har vært seminfinalist tre ganger i Vixen Awards i kategorien trening og helse. Spørsmål eller kommentarer? DM på instagram.com/saralossius

Kategorier: Helse

Hør på den siste episoden:

Hvordan vi kan forstå visuell kultur og dermed oss selv bedre, med estetikeren Ragnhild Brochmann. Ragnhild Brochmann er kunst- og motekulturhistoriker, spaltist i Morgenbladet – anbefaler å lese Estetikeren hver uke! Ragnhild mottok i fjor den høythengende Hestensprisen som årets kulturjournalist og ble roset for hennes åpne, nysgjerrige og analytiske blikk.  Jeg ville ha Ragnhild på Ingefær for å dele mer kunnskap om den visuelle kulturen vi lever i og hva det har å si for hvordan vi tolker verden og har det selv. Vi bruker flere timer daglig på mobilen, som jo er visuell – hvordan kan vi avkode og forstå det vi ser der bedre? I samtalen med Ragnhild går vi også inn på mote, at kounoring som kim kardashian var en av dem som gjorde kjent er en maskulin måte å lage et feminint fjes – og dermed ganske ekstremt, vi snakker om å iscenesette seg selv og at om man har et bedre språk rundt det visuelle forstår man seg selv og samtiden bedre. Jeg digger Ragnhild, koser meg med spaltene hennes i Morgenbladet hver uke og tror du kommer til å like denne episoden skikkelig godt! På torsdagens shot får vi høre mer om Ragnhild sine morgenrutiner, vi får boktips og tanker om hva som er suksess for henne.  Ukentlig klem og pepp i din mailboks Ragnhild Brochmann sin instagramkonto Boken min Litt Lykkeligere «Norges beste bok om vaner» (Ida Jackson, forfatter og CEO)  


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Tidligere episoder

 • 224 - Ragnhild Brochmann - mote er menneskets måte å drømme på 
  Mon, 10 May 2021
 • 223 - Shot 46 - Agnes Ravatn - jeg forholder meg ikke til suksess 
  Thu, 06 May 2021
 • 222 - Bedre vaner og selvkontroll med Agnes Ravatn 
  Mon, 03 May 2021
 • 221 - Shot 45 - Sigrid Bonde Tusvik: sinnamamma og moromamma 
  Thu, 29 Apr 2021
 • 220 - Sigrid Bonde Tusvik - Du må tåle 
  Mon, 26 Apr 2021
Vis flere episoder

Flere norgesiske helse-podcaster

Flere internasjonale helse-podcaster

Velge podcast kategori