Gi litt mer faen

Gi litt mer faen

Mindblown

Det er komiker Tommy Steine og forfatter og terapeut Geir Wigtil som står bak denne podcasten. Den handler først og fremst om psykisk helse - men også alt det andre som gjør det fint, fælt, lett, vanskelig, plagsomt, kult, kjedelig, lærerikt og morsomt å være et helt vanlig menneske som lever et helt vanlig menneskeliv.
Kontakt: gilittmerf@gmail.com.

Annonsering: kontakt@mindblown.no

Kategorier: Helse

Hør på den siste episoden:

Er du sånn at du synes at det er digg å ta litt lettvint på livets mange gjøremål? Kanskje utsetter du heller til i morgen det du med fordel kunne ha gjort i dag?

Da er du på ingen måte alene - men du kan kanskje samtidig gå glipp av selve meningen med livet?

Jordan Petersons regel nr. 7 har tittelen: Søk det meningsfylte - ikke det egennyttige. I god Petersonsk filosoferende stil må vi innom en hel rekke tankekrumspring og mangfoldige temaer for å (forhåpentligvis) kunne gripe poenget - og faktisk har Peterson selv sagt at dette er det mest kompliserte kapittelet han har skrevet. Dette merker de litt kaldsvette podcastvertene godt, da denne episoden er innom et urovekkende vidt spekter av emner, som for eksempel plikt, marshmallows, fenomenologi, naivitet, ekorn, uskyld, ondskap, selvrespekt, nudler, grensesetting, mening, lykke, brenning av geiter, mestring, og det å redusere unødig lidelse i verden.

I tillegg får vi kanskje svar på et av menneskehetens evige spørsmål: hva i helheimen kan Tommys anneksbygging å ha med selve Livet å gjøre?


Liker du GLMF - en podcast om livsmestring? Gi oss gjerne en rating og en kommentar på Apple podcaster, eller trykk på følge-/abonnerknappen i din foretrukne podcastplattform.

Dette tar bare noen sekunder, men hjelper oss veldig til å bli mer synlige i påsskæssjungelen der ute.

Tidligere episoder

 • 126 - Episode 66: Jordan Petersons 12 regler for livet - kapittel 7: en gjennomgang 
  Wed, 11 May 2022
 • 125 - Episode 65: Jordan Petersons 12 regler for livet - kapittel 6: en gjennomgang 
  Wed, 27 Apr 2022
 • 124 - Episode 64: Psykisk vold og mobbing 
  Wed, 06 Apr 2022
 • 123 - Episode 63: Jordan Petersons 12 regler for livet - kapittel 5: en gjennomgang 
  Wed, 23 Mar 2022
 • 122 - Episode 62: Frykt for fremtiden 
  Wed, 09 Mar 2022
Vis flere episoder

Flere norgesiske %(helse)s-podcaster

Flere internasjonale helse-podcaster

Velge podcast kategori