Svarttrost Dok

Svarttrost Dok

Svarttrost

Start abonnement her: https://anchor.fm/svarttrost/subscribe eller i Apple Podcasts for å høre alle seriene våre. Det slippes én episode gratis i uken, men som abonnent kan du høre alt med en gang for 49 kr i måneden. Svarttrost Dok er norsk virkelighet, fortalt sånn du aldri har hørt det før. Vi lager dokumentarseriene som gjør at du forlenger gåturen, tar bussen et ekstra stopp eller blir sittende i bilen til episoden er ferdig.

Kategorier: Samfunn og kultur

Hør på den siste episoden:

I lange, uformelle avhør blir fetteren overbevist om at han har drept Birgitte Tengs. Men kan man tilstå noe man ikke husker?

Svarttrost-journalistene Bjørn Olav Jahr og Sindre Leganger gjennomgår politiets arbeid i Birgitte Tengs-saken, for å finne ut av hva som gikk galt og hva vi kan lære av det.

Hvis du vil høre episodene så fort de slippes, kan du bli abonnent for 49,- i måneden ved å følge denne lenken: https://anchor.fm/svarttrost/subscribe eller trykke på abonner-knappen i Apple Podcasts.

«Tabbene i Tengs-saken» er laget av Bjørn Olav Jahr og Sindre Leganger. Research Synva Hjørnevik. Sluttmix Nils Jakob Langvik. Redaktør er Kari Hesthamar. Fra 2022. Serien har fått støtte fra Fritt Ord.

Tidligere episoder

 • 56 - Tabbene i Tengs-saken (7:10) Drapet som morderen glemte 
  Wed, 23 Nov 2022
 • 55 - Tabbene i Tengs-saken (6:10) Politiets drapsteori 
  Wed, 16 Nov 2022
 • 54 - Tabbene i Tengs-saken (5:10) Valget mellom Vassbakk og fetteren 
  Wed, 09 Nov 2022
 • 53 - Tabbene i Tengs-saken (4:10) Vassbakk-detektiven som ikke fikk svar 
  Mon, 07 Nov 2022
 • 52 - Tabbene i Tengs-saken (3:10) Håret i suppa 
  Wed, 02 Nov 2022
Vis flere episoder

Flere norgesiske %(samfunn og kultur)s-podcaster

Flere internasjonale samfunn og kultur-podcaster

Velge podcast kategori