Svarttrost Dok

Svarttrost Dok

Svarttrost

Start abonnement her: https://podcasters.spotify.com/pod/show/svarttrost/subscribe eller i Apple Podkaster for å høre alle seriene våre. Det slippes én episode gratis i uken, men som abonnent kan du høre alt med en gang for 49 kr i måneden. Svarttrost Dok er norsk virkelighet, fortalt sånn du aldri har hørt det før. Vi lager dokumentarseriene som gjør at du forlenger gåturen, tar bussen et ekstra stopp eller blir sittende i bilen til episoden er ferdig.

Kategorier: Samfunn og kultur

Hør på den siste episoden:

I 2001 møter en 15 år gammel jente en hyggelig fyr på stranden. Møtet skal bli starten på et årelangt mareritt, og en serieovergriper begynner å ta form.

Hvis du vil høre hele serien med en gang, kan du bli abonnent på Svarttrost Dok for 49 kroner i måneden her: ⁠https://anchor.fm/svarttrost/subscribe⁠ eller ved å trykke på abonner-knappen i Apple Podkaster. 

Dersom du har vært utsatt for overgrep, kan du ringe «Hjelpetelefonen for seksuelt misbrukte» på telefonnummer 800 57 000. Tjenesten er døgnbemannet og gratis. 

«Serieovergriperen Julio Kopseng» er laget av Line Alsaker og Naja Søtje-Thomsen i Fenomen for Svarttrost i 2023. Klipp ved Heidi Mo. Lyddesign ved Hans Kristen Hyrve. Kjenningsmelodien er laget og spilt av Ninja Krystad, som også medvirker i serien. Originalmusikken er produsert og komponert av Henrik Sveen. Musikkopptak og miks ved Nils Wingerei. Konsulent har vært Kristin Vestreim. Ansvarlig redaktør i Svarttrost er Kari Hesthamar.


Foto på cover: NTB.

Tidligere episoder

 • 137 - Serieovergriperen Julio Kopseng (1:5) En overgriper blir til 
  Tue, 26 Sep 2023
 • 136 - Trailer: Serieovergriperen Julio Kopseng 
  Fri, 22 Sep 2023
 • 135 - Lillian (4:4) Helseprofeten 
  Wed, 06 Sep 2023
 • 134 - Gjenhør: Tabbene i Tengs-saken (7:10) Drapet som morderen glemte 
  Tue, 19 Sep 2023
 • 133 - Gjenhør: Tabbene i Tengs-saken (6:10) Politiets drapsteori 
  Mon, 18 Sep 2023
Vis flere episoder

Flere norgesiske samfunn og kultur-podcaster

Flere internasjonale samfunn og kultur-podcaster

Velge podcast kategori