Så in i Själen

Så in i Själen

Acast

Så in i Själen med Agneta Sjödin & gäster


I min nya podd "Så in i Själen" kommer samtalen med mina gäster handla om hur deras resa har sett ut, hur de har funnit sätt och verktyg för att må bra, hitta balans och funnit ett lugn i sig själva och i sin själ. Målet med samtalen i den här podden är att få dig som lyssnar att komma i kontakt inåt, att hitta ett sätt att bygga upp en bra och kärleksfull relation till dig själv och din själ. Jag hoppas att ni vill vara med mig på den här resan! Den kommer bli härlig, känslosam, innerlig, närvarande och äkta. Och som det sagts: "Det är svårt att finna lyckan inom sig, men det är omöjligt att finna den någon annanstans". Den viktigaste resan börjar inom dig - i djupet av din själ.


Producent: Marcus Silverdrake Blomgren


Vill du skicka in ett ljudmeddelande till podden? Spela då in ett meddelande på 30-90 sekunder. En inspelning på mobilen räcker gott och väl. När du är klar skickar du meddelandet till marcus.blomggren1993@gmail.com. Märk mailet med “Agneta meddelande” och ditt namn! Notera: Om du skickar in ljudmeddelandet godkänner du att det kan komma att spelas upp i podden.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Kategorier: Utdanning

Hør på den siste episoden:

6 veckor gratis läsning på l readly.se/sainisjalen


I veckans avsnitt av ”Så in i Själen” så har jag bjudit in Catharina Sjögren Froborg. Catharina är coach på magisternivå, MCC. Vilket är den högsta nivån internationellt enligt Internationella Coaching Federationen ICF. Catharina hjälper chefer och företag att utveckla och använda sin fulla potential genom att utnyttja alla sina intelligenser. IQ, EQ och SQ. Det senare SQ, står för själslig intelligens och det är det jag är mest nyfiken på och vill prata mer med Catharina om. Hur tränar vi upp den och hur lär vi oss att leva mer utifrån den? Det och mycket annat i det här avsnittet av ”Så in i Själen” Varmt välkomna.


Producerat av Silverdrake Förlag

www.silverdrakeforlag.se


Redaktör: Marcus Tigerdraake

marcus@silverdrakeforlag.se


Klipp: Marcus TigerdraakeSee acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Tidligere episoder

 • 92 - 91. Catharina Sjögren Froborg – Så utvecklar du din Själsliga Intelligens, SQ. 
  Sun, 07 Aug 2022
 • 91 - 90. Amanda och Mathilda från podden Holy Crap - Berättar om sitt spirituella uppvaknande 
  Sun, 31 Jul 2022
 • 90 - 89. Agneta Wahlström Ihr - Är du introvert eller extrovert personlighet, eller kanske rent av båda? 
  Sun, 24 Jul 2022
 • 89 - 88. Hans Crispin - Ett samtal om vänskap och att leva med sjukdomen Parkinson 
  Sun, 17 Jul 2022 - 0h
 • 88 - 87. Monica Svensson – Så berättar Monica om sin mamma Lill Babs 
  Sun, 10 Jul 2022
Vis flere episoder

Flere norgesiske %(utdanning)s-podcaster

Flere internasjonale utdanning-podcaster

Velge podcast kategori