#pengepodden

#pengepodden

Nordnet

#pengepodden er podcasten for spørsmål rundt lommeboken din, aksjer, investeringer og sparepengene dine. Har du interesse for markedsvisninger, investeringer, sparing, fond og pensjon bør du høre på #pengepodden! Det slippes en ny episode hver torsdag. Podcasten ledes av Investeringsøkonom Mads Johannesen, spareøkonom Bjørn Erik Sættem og aksjeanalytiker Roger Berntsen. Som lytter setter du agendaen for de kommende episodene ved å sende inn spørsmål på nordnetbloggen.no, Facebook, Shareville eller Twitter. Episodene er tilgjengelig der du lytter til podcast.


Our GDPR privacy policy was updated on August 8, 2022. Visit acast.com/privacy for more information.

Kategorier: Bedrift

Hør på den siste episoden:

I denne episoden tar Roger og Mads for seg sommermarkedet. Det har ikke manglet på hverken makro- eller mikoøkonomiske nyheter, og dette snakkes om. Renter, inflasjon, vekstimpulser og råvarepriser er blant flere punkter som tas opp.


Denne podcasten skal anses som markedsføringsmateriell, og innholdet må ikke oppfattes som en investeringsanbefaling. Podcasten er kun ment til informasjonsformål og generell spareveiledning. Nordnet tar ikke ansvar for eventuelle tap som måtte oppstå ved bruk av informasjonen i denne podcasten. Les mer på Nordnet.noOur GDPR privacy policy was updated on August 8, 2022. Visit acast.com/privacy for more information.

Tidligere episoder

 • 505 - Markedspuls - Hvordan har verdensøkonomien utviklet seg gjennom sommeren? 
  Tue, 16 Aug 2022 - 0h
 • 504 - 397: Pål Ringholm: De lange linjene i rente- og aksjemarkedet 
  Thu, 11 Aug 2022 - 0h
 • 503 - 396: Oppsummering av børssommeren 
  Thu, 04 Aug 2022 - 0h
 • 502 - 395: Kvantitativ finans - fasit eller fjas? 
  Thu, 28 Jul 2022 - 0h
 • 501 - 394: Funker faktorinvesteringer? 
  Thu, 21 Jul 2022 - 0h
Vis flere episoder

Flere norgesiske %(bedrift)s-podcaster

Flere internasjonale bedrift-podcaster

Velge podcast kategori