#pengepodden

#pengepodden

Nordnet

#pengepodden er podcasten for spørsmål rundt lommeboken din, aksjer, investeringer og sparepengene dine. Har du interesse for markedsvisninger, investeringer, sparing, fond og pensjon bør du høre på #pengepodden! Det slippes en ny episode hver torsdag. Podcasten ledes av Investeringsøkonom Mads Johannesen, spareøkonom Bjørn Erik Sættem og aksjeanalytiker Roger Berntsen. Som lytter setter du agendaen for de kommende episodene ved å sende inn spørsmål på nordnetbloggen.no, Facebook, Shareville eller Twitter. Episodene er tilgjengelig der du lytter til podcast.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Kategorier: Bedrift

Hør på den siste episoden:

I denne ukens Markedspuls har Mads besøk av Bjørn Erik, som er stand-in for Roger. I episoden snakker de litt om markedet generelt, med vekt på oljeprisen og dets fall den siste tiden. I andre del av sendingen snakker de videre om emisjonssaken som har preget mediebildet den siste uken.


Denne podcasten skal anses som markedsføringsmateriell, og innholdet må ikke oppfattes som en investeringsanbefaling. Podcasten er kun ment til informasjonsformål og generell spareveiledning. Nordnet tar ikke ansvar for eventuelle tap som måtte oppstå ved bruk av informasjonen i denne podcasten. Les mer på Nordnet.no
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Tidligere episoder

 • 537 - Markedspuls - Oljepris og emisjonspraksis 
  Mon, 28 Nov 2022 - 0h
 • 536 - 412: Et oppgjør med norsk emisjonspraksis! 
  Thu, 24 Nov 2022 - 0h
 • 535 - Markedspuls - Strømmegigantenes fall 
  Mon, 21 Nov 2022 - 0h
 • 534 - 411: Norwegians verdenstokt og økonomiske kollaps 
  Thu, 17 Nov 2022 - 0h
 • 533 - Markedspuls - Inflasjonstall i fokus 
  Mon, 14 Nov 2022 - 0h
Vis flere episoder

Flere norgesiske %(bedrift)s-podcaster

Flere internasjonale bedrift-podcaster

Velge podcast kategori