#pengepodden

#pengepodden

Nordnet

#pengepodden er podcasten for spørsmål rundt lommeboken din, aksjer, investeringer og sparepengene dine. Har du interesse for markedsvisninger, investeringer, sparing, fond og pensjon bør du høre på #pengepodden! Det slippes en ny episode hver torsdag. Podcasten ledes av Investeringsøkonom Mads Johannesen, spareøkonom Bjørn Erik Sættem og aksjeanalytiker Roger Berntsen. Som lytter setter du agendaen for de kommende episodene ved å sende inn spørsmål på nordnetbloggen.no, Facebook, Shareville eller Twitter. Episodene er tilgjengelig der du lytter til podcast.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Kategorier: Bedrift

Hør på den siste episoden:

I denne #pengepodden-episoden har vår spareøkonom Bjørn Erik besøk av Eyvind Holt, leder for Aktiv forvaltning i KLP og Torolv Herstad, porteføljeforvalter i Alfred Berg. Tema er Hvorfor - og når - bør du ha rentefond i pensjonssparingen? Og: Hvilke rentefond bør du velge?


Opptaket er fra et webinar vi arrangerte for Nordnets Private banking kunder i slutten av november. Før denne diskusjonen hadde Eyvind og Torolv en 10 minutters presentasjon hver av hhv KLPs og Alfred Bergs rentefond – og Bjørn Erik snakket kort om egen pensjonskonto i Nordnet. Se hele sendingen på vår Youtube-kanal.


Denne podcasten skal anses som markedsføringsmateriell, og innholdet må ikke oppfattes som en investeringsanbefaling. Podcasten er kun ment til informasjonsformål og generell spareveiledning. Nordnet tar ikke ansvar for eventuelle tap som måtte oppstå ved bruk av informasjonen i denne podcasten. Les mer på Nordnet.noSee acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Tidligere episoder

 • 449 - 361: Har rentefond en plass i pensjonssparingen? 
  Thu, 02 Dec 2021 - 0h
 • 448 - Markedspuls - Virusfrykt, Frontline og mest populære aksjer i fokus 
  Tue, 30 Nov 2021 - 0h
 • 447 - 360: Kjell Inge Røkke: Fra skoletaper til industribygger 
  Thu, 25 Nov 2021
 • 446 - Markedspuls - Oljeboom, prising av Oslo Børs & emisjonsnyheter 
  Tue, 23 Nov 2021 - 0h
 • 445 - 359: Toppidrettslivet, skipsmegler og offshoremarkedet 
  Thu, 18 Nov 2021 - 0h
Vis flere episoder

Flere norgesiske bedrift-podcaster

Flere internasjonale bedrift-podcaster

Velge podcast kategori