#pengepodden

#pengepodden

Nordnet

#pengepodden er podcasten for spørsmål rundt lommeboken din, aksjer, investeringer og sparepengene dine. Har du interesse for markedssvingninger, investeringer, sparing, fond og pensjon bør du høre på #pengepodden! Det slippes en ny episode hver torsdag. Podcasten ledes av Investeringsøkonom Mads Johannesen, spareøkonom Bjørn Erik Sættem og aksjeanalytiker Roger Berntsen. Som lytter setter du agendaen for de kommende episodene ved å sende inn spørsmål på nordnetbloggen.no, Facebook, Shareville eller Twitter. Episodene er tilgjengelig der du lytter til podcast.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Kategorier: Bedrift

Hør på den siste episoden:

I denne ukens Markedspuls snakker Roger og Mads om forrige ukes markedshendelser. Det er fortsatt bankuro og svingninger i markedet. Videre tar Roger opp årets landsmøter til de politiske partiene i forhold til lakseskatten. Avslutningsvis snakker de om oppkjøpet til Microsoft over Activision Blizzard og om dette går i orden.


Denne podcasten skal anses som markedsføringsmateriell, og innholdet må ikke oppfattes som en investeringsanbefaling. Podcasten er kun ment til informasjonsformål og generell spareveiledning. Nordnet tar ikke ansvar for eventuelle tap som måtte oppstå ved bruk av informasjonen i denne podcasten. Les mer på Nordnet.noHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Tidligere episoder

 • 568 - Markedspuls - Fremdeles bankuro 
  Mon, 27 Mar 2023 - 0h
 • 567 - 429: Utbytteaksjer og utbyttefond 
  Thu, 23 Mar 2023 - 0h
 • 566 - Markedspuls - Oppkjøp av Credit Suisse 
  Mon, 20 Mar 2023 - 0h
 • 565 - 428: Bank-kollaps i USA – med forvalterne i DNB Finans 
  Thu, 16 Mar 2023
 • 564 - Markedspuls - Bank run i USA! 
  Mon, 13 Mar 2023 - 0h
Vis flere episoder

Flere norgesiske bedrift-podcaster

Flere internasjonale bedrift-podcaster

Velge podcast kategori