Aktier i Fokus

Aktier i Fokus

Anders Egsvang Rasmussen

En podcast hvor vi dykker ned i virksomhederne bag ved aktierne, snakker med topledelsen og prøver at forstå hvordan virksomheden fungerer, hvilke produkter de laver og hvordan de skaber vækst. Du får en bedre forståelse for de virksomheder du kender og opdager nye interessante aktier der måske i fremtiden kan føre til en investering.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Kategorier: Bedrift

Hør på den siste episoden:

I denne episode skal vi møde Ulrik Østergaard der er Managing Director for selskabet UIE. UIE er et dansk investeringsselskab, hvor den største del af porteføljen er centreret om selskabet United Plantations, også kendt som UP. Dette afsnit er en super spændende historie om et dansk oliepalme og kokospalme eventyr i Malaysia og Indonesien. Men hvordan er en stor plantage i udlandet kommet på danske hænder og hvorfor er det interessant at drive oliepalmer og kokospalmer. Vi skal sammen med Ulrik dykke ned i og forstå både UP og UIE. UIE er børsnoteret i Danmark mens selskabet UP er børsnoteret i Malaysia.


Dette afsnit er sponsoreret at Stokk.io din direkte linje til topledelsen i børsnoterede virksomheder. Du behøver ikke at rydde din kalender for live events for at få svar på dine spørgsmål. Indsend dine spørgsmål på forhånd og få svar direkte af ledelsen gjort let tilgængelige efter begivenheden. Få adgang til søgbare og tidsstemplede transskriberinger og optagelser. Stem på de bedste indsendte spørgsmål og hjælp virksomheden med at forstå, hvor de skal fokusere deres opmærksomhed på og forberede de bedste og mest indsigtsfulde svar til. Ligesom du ser film, når du har lyst på Netflix, kan du på Stokk.io få svar på dine vigtigste spørgsmål, af topledelsen i virksomhederne, når det passer dig. Gå ind på https://stokk.io og få de svar du mangler, for at kunne træffe beslutninger.


Disclaimer: Dette afsnit er ikke sponsoreret eller på anden måde betalt af UIE. Alt indhold i denne podcast skal ikke ses som værende rådgivning om køb eller salg af nogen aktier. Indholdet er kun til informationsbrug og man bør altid foretage sine egne analyser og beslutninger når man handler med aktier. Investering og al handel med aktier indebærer risici.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Tidligere episoder

 • 34 - UIE - Et dansk kokos - og oliepalme eventyr i Malaysia 
  Wed, 03 Apr 2024 - 0h
 • 33 - LED iBOND - "Hardware is hard"  
  Wed, 27 Mar 2024 - 0h
 • 32 - Realfiction - Fremtidens skærmteknologi udvikles i Danmark 
  Tue, 19 Mar 2024 - 0h
 • 31 - Biosergen - Bekæmper livsfarlige svampeinfektioner 
  Wed, 06 Mar 2024 - 0h
 • 30 - Impero - GRC software specialiseret til CFO rollen 
  Wed, 06 Dec 2023 - 0h
Vis flere episoder

Flere norgesiske bedrift-podcaster

Flere internasjonale bedrift-podcaster

Velge podcast kategori