SinnSyn

SinnSyn

Psykolog Sondre Risholm Liverød

Psykolog Sondre Risholm Liverød driver WebPsykologens podcast - SinnSyn. Målet er å si noe nytt om ting du har tenkt på før, eller si noe selvfølgelig om ting du aldri har tenkt på. SinnSyn handler om å observere menneskers indre liv. Det handler om å innse at alt du trodde du visste om deg selv er feil, eller forvrengt av nevroser. Hvis ikke du har lært noe nytt om menneskets sjelsliv i løpet av en episode, og kjent tilløp til latter, er episoden mislykka. I så fall må du høre en episode til. Denne podcasten tilstreber å servere innsikt med en porsjon humor til fagfolk og «folk flest». 


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Kategorier: Utdanning

Hør på den siste episoden:

Jeg møter mennesker som ofte går langt for å tilfredstille andres behov. De tilstreber å legge til rette for andre, varte dem opp, utvise omsorg og hjelp så langt det lar seg gjøre. Dette er gode gjerninger, og man fornemmer at det kommer fra omtenksomme personer. Disse mennesker er altså ekte og elskverdige mot andre, men noen av dem oppfører seg som psykopater mot seg selv. De behandler seg selv nedsettende og bedriver en form for mobbing av seg selv på daglig basis. De elskverdige menneskene er også de mest fryktinngytende mobberne man kan tenke seg, men de mobber bare seg selv. Å være så god utad, og så ond innad, er et ganske vanlig fenomen, og i mildere fasong kaller vi det selvkritisk.


Støtt SinnSyn på Patreon

Vil du har mer SinnSyn hver måned kan du gå til min Patreon-side. Her finner du over hundre poster med eksklusivt materiale. Her er det flere episoder av SinnSyn, mentale øvelser, masse videomateriale og jeg leser bøkene mine, kapittel for kapittel, slik at Patreon til slutt huser lydbokversjonen av mine tre bøker. Hvis du finner verdi her på SinnSyn, vil ha mer SinnSyn hver måned, og har lyst til å støtte prosjektet, slik at jeg kan holde hjula i gang her på podcasten, er et abonnement på Patreon av stor betydning for dette prosjektet. Du kan selv velge beløp per måned, og beløpet vil altså gi deg et medlemskap på mitt såkalte mentale treningsstudio. Jeg vil også benytte anledningen til å takke alle dere som allerede er Patreon supportere. Det er lyttere som dere som sørger for at lysene er på her inne på SinnSyn uke etter uke, måned etter måned, år etter år. Det er kostnadskrevende på mange måter å drive denne podcasten, men jeg elsker å gjøre det, og med støtte fra Patreon-lyttere kan jeg prioritere SinnSyn hver uke! Tusen takk for det!See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Tidligere episoder

 • 396 - #277 - Å mobbe seg selv 
  Thu, 22 Jul 2021 - 0h
 • 395 - #276 - Empati-egoister 
  Mon, 19 Jul 2021 - 0h
 • 394 - #275 - Foreldrene og barna 
  Thu, 15 Jul 2021 - 0h
 • 393 - #274 - Meningsløshet og selvmord 
  Mon, 12 Jul 2021 - 0h
 • 392 - #273 - Mental gymmen 
  Thu, 08 Jul 2021
Vis flere episoder

Flere norgesiske utdanning-podcaster

Flere internasjonale utdanning-podcaster

Velge podcast kategori