Hitlers krig

Hitlers krig

Erik Hattrem

De mest fantastiske og eksklusive historiene fra andre verdenskrig på norsk. Erik Hattrem med gjester tar for seg galskapen, teknologien, forbrytelsene, strategien, dramaet, de mest facinerende hendelsene fra årene 1939 - 1945 hvor verden - og ikke minst Norge var dratt inn i menneskehetens største egenskapte katastrofe. www.powerstory.no Ønsker du å bidra til at vi lykkes i å presentere en ny episode hver uke? Støtt oss på Patreon. Become a Patron!

Kategorier: Utdanning

Hør på den siste episoden:

BONUSEPISODE: Mens vi venter på sesong to og en helt ny konfigurering og historiefortellingsmåte av Hitlers Krig, kommer en liten bonusepisode med hint av hvordan fortellingsnarrativet vil være.


Episodebeskrivelse:

Høsten 1943 var andre verdenskrig inne i en av sine mest intense og for  ettertiden viktigste faser. Sovjet hadde en stor offensiv på gang fra  øst og Europa i vest er fortsatt besatt av fanatisk nasizme. En ny front  må åpnes i vest og de allierte lederne Stalin, Roosevelt og Churchill  skal møtes for å bli enige. Hva om nazi-tyskland på dette tidspunktet  fikk tak i eksakt informasjon om hvor og når de skulle møtes og dermed  satte i verk en slu plan om  å drepe dem alle i samme rom?


BIDRAG: Har du som lytter ønsker, tips, forslag til hvilke historier Hitlers Krig kan dramatisere eller selv kan bidra med å fortelle en spennende historie, ta kontakt via epost: erik.hattrem@gmail.com


www.powerstory.no

--- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/hitlers-krig/message

Tidligere episoder

 • 14 - BONUS: Operation Long Jump 
  Mon, 18 Jan 2021
 • 13 - Hitler og Geli Raubal 
  Fri, 25 Dec 2020
 • 12 - Skammens familie - Hitlers hemmelige opphav 
  Sun, 06 Dec 2020
 • 11 - Hitlers hemmelige familie 
  Fri, 13 Nov 2020
 • 10 - Alpefestningen 
  Mon, 19 Oct 2020
Vis flere episoder

Flere norgesiske utdanning-podcaster

Flere internasjonale utdanning-podcaster

Velge podcast kategori