Våre historier

Våre historier

Forsvaret & Acast

Hvordan er det å få vite at kona er gravid, timer før du skal i kamp? Eller å se en selvmordbomber fra IS komme kjørende rett mot deg? Å få ansvaret for å redde 750 sivile midt i en borgerkrig? Og hvordan er det å bli skutt?


Dette er våre historier, fortalt av soldatene selv. I denne podkasten kommer du tettere på norske soldater enn noen gang.


Produsert av Forsvaret.

Intervju, manus og fortellerstemme Hanne Marie Maugesten.Lyddesign Lars Jørgen Bergsund.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Kategorier: Organisationer

Hør på den siste episoden:

Sesongavslutning: Flere av byene er bombet når hun kommer fram. Landet knaker i sammenføyningene. I 2012 reiser Mari ubevæpnet inn i en konflikt med så mange som tusen ulike opprørsgrupper. Hun er en del av forpartiet til FNs nøytrale observatørstyrke UNSMIS. Jobben hennes er å implementere Kofi Annans fredsplan. Men på bakken kaller folk hverandre terrorister- og våpenhvileavtalen blir ikke fulgt. Mari begynner å lure på om de har kommet for sent. Men hun har ikke lyst til å gi opp. Produsert av Forsvaret. Intervju, manus og fortellerstemme av Hanne Marie Maugesten. Produksjon og lyddesign av Jørgen Bergsund. Dette er siste episode i sesong 2. Har du tips eller ønsker til temaer du vil høre om i sesong 3? Ta kontakt med Forsvaret på Facebook.  


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Tidligere episoder

 • 14 - På gangen i Syria 
  Thu, 28 Jan 2021
 • 13 - Assads containere (2:2) 
  Thu, 21 Jan 2021
 • 12 - Assads containere (1:2) 
  Thu, 21 Jan 2021
 • 11 - «Bingo Fuel» 
  Thu, 14 Jan 2021
 • 10 - «In Extremis»:Terrorangrep i Kabul(2:2) 
  Thu, 07 Jan 2021
Vis flere episoder

Flere norgesiske organisationer-podcaster

Flere internasjonale organisationer-podcaster

Velge podcast kategori