Stolt Norsk Muslim av IRN ungdom

Stolt Norsk Muslim av IRN ungdom

IRN Ungdom

Stolt Norsk Muslim er en kampanje av Islamsk Råd Norges ungdomskomite. Å vokse opp som muslim i Norge er en opplevelse som utsetter oss for diverse problematikker i hverdagen. Podkastene vil ta opp tematikker rundt Islam og livet som unge muslimer i det norske samfunnet, med håp om å bidra med betydelig innsikt og kunnskap om livet til unge muslimer til storsamfunnet, og å bryte ned fordommer. Navnet "Stolt Norsk Muslim" gjenspeiler det sentrale budskapet i kampanjen - en forenlig norsk muslimsk identitet. Vi i IRN ungdom håper at kampanjen vil være nyttig for alle i det norske samfunnet.

Hør på den siste episoden:

I dagens episode får vi være med på en interessant diskusjon om Hijab og diskutert ulike aspekter rundt det. Dette er en spesiell podkast med en spesiell gjest! Kos deg mens du hører på!

Stolt Norsk Muslim er en kampanje av Islamsk Råd Norges ungdomskomite. Å vokse opp som muslim i Norge er en opplevelse som utsetter oss for diverse problematikker i hverdagen. Podkastene vil ta opp tematikker rundt Islam og livet som unge muslimer i det norske samfunnet, med håp om å bidra med betydelig innsikt og kunnskap om livet til unge muslimer til storsamfunnet, og å bryte ned fordommer.

Navnet "Stolt Norsk Muslim" gjenspeiler det sentrale budskapet i kampanjen - en forenlig norsk muslimsk identitet. Vi i IRN ungdom håper at kampanjen vil være nyttig for alle i det norske samfunnet.

Instagram: irn_ungdom

E-mail: ungdom@irn.no

Nettsted: stoltnorskmuslim.no

Tidligere episoder

 • 7 - Stolt Norsk Muslim - Podkast 7 «Hijab» 
  Fri, 23 Dec 2022
 • 6 - Stolt Norsk Muslim - Podkast 6 «Islamofobi» 
  Fri, 16 Dec 2022
 • 5 - Stolt Norsk Muslim - Podkast 5 «Islam og psykisk helse» 
  Fri, 09 Dec 2022
 • 4 - Stolt Norsk Muslim - Podkast 4 «Vår tro - en presentasjon av islamsk tro» 
  Fri, 20 May 2022
 • 3 - Stolt Norsk Muslim - Podkast 3 «Ramadan - en måned av velsignelse og glede» 
  Fri, 29 Apr 2022
Vis flere episoder

Flere norgesiske religion og åndelighet-podcaster

Flere internasjonale religion og åndelighet-podcaster

Velge podcast kategori