OVERSKUDD -En Podcast om aksjer og investering

OVERSKUDD -En Podcast om aksjer og investering

Johannes Plassen & Even Kvalfoss

I denne podcasten tar vi sikte på snakke om alt innenfor askjer og investeringer. Er du ny og uerfaren men ønsker å komme i gang? Da er denne podcasten for deg. Vi ønsker også å inkludere mere erfarene investorer, men vi ser at dagens aksjemarked kryr av nye småinvestorer, og vi ønsker som utgangspunkt å snakke til dem.


Vi heter Johannes og Even, og er begge studenter ved Universitet i Agder. Vi har blitt kjent med hverandre gjennom studentorganisasjonen Børsgruppen UiA, hvor vi begge er med som forvaltere i Porteføljegruppen. Denne gruppen forvalter penger i en aksjekonkurranse som heter Skoleduellen, i regi av Nordnet Bank. Her kjemper vi mot 14 andre Børsgrupper i Norge om å få best avkastning på Oslo Børs over et år.


Ellers så studerer Even økonomi mens Johannes studerer jus. Begge to har vært investert i aksjer i mange år og har både gode og dårlige erfaringer og dele.


I podcasten hører du Even Kvalfoss og Johannes Plassen. Den er opprettet som en del av Børsgruppen UiA, som er en interesseorganisasjon for studenter ved Universitetet i Agder.


Disclaimer:

I denne videoen uttrykker vi kun våre meninger. Dette må ikke anses som en aksjeanalyse, anbefalling eller indikasjon på hva du burde gjøre med dine penger.

Kategorier: Bedrift

Hør på den siste episoden:

Etter et lengere avbrekk er Johannes og Even tilbake. I dagens episode snakker vi om de som lover det umulig. Du har kanskje vært borti noen som omtaler en investering som risikofri men som sikter på 15-20% avkastning i året? Eller at en investering virker unødvendig kompleks? I episoden går vi igjennom faresignalene og hvilke virkemidler de som driver et ponzi scheme anvender. I dagens marked kombinerer man ofte med kryptovaluta, et marked der mange tidligere har hatt stor avkastning. Disclaimer: Med dette; både podcast, tekst eller annet mediet uttrykker vi kun våre meninger. Dette må ikke anses som en aksjeanalyse, anbefaling eller indikasjon på hva du burde gjøre med dine penger. Advertising Inquiries: https://redcircle.com/brands Privacy & Opt-Out: https://redcircle.com/privacy

Tidligere episoder

 • 57 - OVERSKUDD: Episode 56: Ponzi Scheme, pyramidespill og andre investeringer å holde seg unna 
  Mon, 08 Aug 2022
 • 56 - OVERSKUDD: Episode 55: Shorting; et verktøy å vurdere? 
  Mon, 06 Jun 2022
 • 55 - OVERSKUDD: Episode 54: Framtidens marked: Grønne råvarer 
  Mon, 30 May 2022
 • 54 - OVERSKUDD: Episode 53: Hvordan er det å gå igjennom en resesjon? 
  Mon, 02 May 2022
 • 53 - OVERSKUDD: Episode 52: Når skal du selge en aksje? 
  Mon, 28 Feb 2022
Vis flere episoder

Flere norgesiske %(bedrift)s-podcaster

Flere internasjonale bedrift-podcaster

Velge podcast kategori