Det, Vi Taler Om

Det, Vi Taler Om

B.T.

'Det, vi taler om' er Danmarks bedste sladdermagasin der graver i ugens store skandaler, overraskelser, forargelser og ikke mindst det kulørte stof grundigt igennem. Hvad sladrer de om på Christiansborg? I tv- og filmbranchen? Hvad taler man om blandt topchefer? I kulturlivet? Vi tager sladder alvorligt. Lyt med, når vi graver lidt dybere - og få de rigtige historier bag kulisserne.

Kategorier: Nyheter og politikk

Hør på den siste episoden:

Mike Fonseca er 28 år, folketingspolitiker for Moderaterne. En af hans mærkesager er unges trivsel, og det tager han åbenbart meget alvorligt. I hvert fald kom det i sidste uge frem, at han er kæreste med en 15-årig.  Selvom ‘Det, vi taler om’ holder en fridag, kan vi ikke lade være med at sladre om ugens store historie i dansk politik. Derfor ringer Ditte til Søs Marie Serup, der har fulgt historien om Mike Fonseca og hans kæreste, der går i 9. klasse.  'Det, vi taler om' er tilbage med fulde episoder fredag d. 1/12 - kun på Podimo. Tilmeld dig Podimo til halv pris og lyt med: https://go.podimo.com/dk/detvitalerom Vært: Ditte Okman  Gæst: Søs Marie Serup Producer: Sarah Bech Redaktør: Sarah Ørsted See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Tidligere episoder

 • 1997 - Ditte ringer til Søs: Det handler om Mike Fonseca 
  Fri, 24 Nov 2023
 • 1996 - Ditte ringer til Bo 
  Tue, 21 Nov 2023
 • 1994 - Den kontante time: Om Lea Korsgaards private relation til Barbara Bertelsen, rapserier og et sindssygt eksepriment 
  Fri, 17 Nov 2023
 • 1993 - Den kulørte time: Der er både analsex, royalt-nyt og nekrologer med i vores sidste udsendelse på B.T. 
  Fri, 17 Nov 2023
 • 1992 - Den kulørte time: Har spansk medie afsløret en affære mellem kronprins Frederiks og Genoveva Casablanca?? 
  Fri, 10 Nov 2023
Vis flere episoder

Flere norgesiske nyheter og politikk-podcaster

Flere internasjonale nyheter og politikk-podcaster

Velge podcast kategori