Stavrum & Eikeland

Stavrum & Eikeland

Nettavisen

Gunnar Stavrum og Ole Eikeland måler pulsen på Norge, og snakker med kjente personligheter fra næringslivet. Hva gjør at noen får suksess, mens andre blir en fiasko?


Gunnar Stavrum har vært sjefredaktør i Nettavisen i snart 20 år og har en av Norges tydeligste stemmer i den offentlige debatten. Han er tidligere redaktør i TV2, samt redaksjonssjef i både Kapital og Dagens Næringsliv, og har skrevet en rekke biografier, blant annet om John Fredriksen, Kjell Inge Røkke og Petter Stordalen.

 

Ole Eikeland har lang erfaring fra media og aksjemarkedet, som økonomiredaktør i Nettavisen, megler i Pareto Securities og programleder på Svindeljegerne på TV3. I tillegg til å være den ene halvdelen av Stavrum & Eikeland, er han styreformann og partner i kommunikasjonsbyrået CorpCann AS.


Produsert av Anders Høglund.


For information regarding your data privacy, visit Acast.com/privacySee acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Kategorier: Bedrift

Hør på den siste episoden:

Trine Lerum Hjellhaug er fjerdegenerasjon syltetøy- og saftkoker og aldri tidligere har butikken gått bedre. I fjor omsatte konsernet for over 600 millioner kroner og etter over 100 års drift, så har de blitt størst på syltetøy i Norge.

 

Hos Stavrum & Eikeland forteller hun blant annet om hvordan det er å leve med presset med å lede en hjørnesteinsbedrift hvor veldig mange innbyggere i bygda er avhengig av nettopp henne og Lerum. Hun deler også sine tanker rundt sitt elskede fotballag, Sogndal, samt om hvor lett det er å drikke seg full i bygda. 

 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Tidligere episoder

 • 103 - Alle nordmenn har et forhold til henne uten å vite det 
  Thu, 11 Nov 2021 - 0h
 • 102 - Tjente seg søkkrik på stillhet - Elon Musk bare lo av det 
  Sat, 23 Oct 2021 - 0h
 • 101 - Ble forlatt nyfødt på sykehuset i fire måneder: - Du er et halvt menneske 
  Fri, 15 Oct 2021
 • 100 - TV 2-profilen sjokkert: - Vil ikke se det de har i Sverige her hjemme 
  Thu, 07 Oct 2021
 • 99 - Norges fremste sjeføkonom: - Flytt politikerne ut av Oslo – Spar 30 milliarder 
  Thu, 30 Sep 2021
Vis flere episoder

Flere norgesiske bedrift-podcaster

Flere internasjonale bedrift-podcaster

Velge podcast kategori