Stavrum & Eikeland

Stavrum & Eikeland

Nettavisen

Gunnar Stavrum og Ole Eikeland måler pulsen på Norge, og snakker med kjente personligheter fra næringslivet. Hva gjør at noen får suksess, mens andre blir en fiasko?


Gunnar Stavrum har vært sjefredaktør i Nettavisen i snart 20 år og har en av Norges tydeligste stemmer i den offentlige debatten. Han er tidligere redaktør i TV2, samt redaksjonssjef i både Kapital og Dagens Næringsliv, og har skrevet en rekke biografier, blant annet om John Fredriksen, Kjell Inge Røkke og Petter Stordalen.

 

Ole Eikeland har lang erfaring fra media og aksjemarkedet, som økonomiredaktør i Nettavisen, megler i Pareto Securities og programleder på Svindeljegerne på TV3. I tillegg til å være den ene halvdelen av Stavrum & Eikeland, er han til daglig partner i Eikeland & Ravnaas.


Produsert av Anders Høglund.


For information regarding your data privacy, visit Acast.com/privacy

Kategorier: Bedrift

Hør på den siste episoden:

I ukens Stavrum & Eikeland er det Synnøve Kronen Snyen, leder av Sosialistisk Ungdom og talsperson Teodor Bruu i Grønn Ungdom, som slår seg løs.   De ønsker begge å kutte oljeproduksjonen i Nordsjøen, den ene allerede innen utgangen av 2030. De ønsker også å opprettholde og til dels øke dagens velferdsordninger. Hvordan, hører du her. De snakker også om aktiv dødshjelp, om hvorfor atomkraft er en del av løsningen, om de fortsatt ønsker vindkraft på land, om private velferdstilbydere, om hvorfor oljeproduksjonen i Nordsjøen bør stenges ned innen 2030 og ikke minst om hva som egentlig er forskjellen er på de to partiene  


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Tidligere episoder

 • 91 - - Det er 2021, for faen! 
  Fri, 09 Jul 2021
 • 90 - - Det er ikke økonomisk smart å produsere mer olje 
  Wed, 30 Jun 2021
 • 89 - I Norge kan han skape tusenvis av arbeidsplasser, hvis norske myndigheter vil. 
  Sun, 27 Jun 2021
 • 88 - MDG er bare tull og fjas - skrekk og gru 
  Sat, 26 Jun 2021
 • 87 - - 5.000 kvoteflyktninger er et minimum 
  Sat, 12 Jun 2021
Vis flere episoder

Flere norgesiske bedrift-podcaster

Flere internasjonale bedrift-podcaster

Velge podcast kategori