Stavrum & Eikeland

Stavrum & Eikeland

Nettavisen

Gunnar Stavrum og Ole Eikeland måler pulsen på Norge, og snakker med kjente personligheter fra næringslivet. Hva gjør at noen får suksess, mens andre blir en fiasko?


Gunnar Stavrum har vært sjefredaktør i Nettavisen i snart 20 år og har en av Norges tydeligste stemmer i den offentlige debatten. Han er tidligere redaktør i TV2, samt redaksjonssjef i både Kapital og Dagens Næringsliv, og har skrevet en rekke biografier, blant annet om John Fredriksen, Kjell Inge Røkke og Petter Stordalen.

 

Ole Eikeland har lang erfaring fra media og aksjemarkedet, som økonomiredaktør i Nettavisen, megler i Pareto Securities og programleder på Svindeljegerne på TV3. I tillegg til å være den ene halvdelen av Stavrum & Eikeland, er han til daglig partner i Eikeland & Ravnaas.


Produsert av Anders Høglund.


For information regarding your data privacy, visit Acast.com/privacy

Kategorier: Bedrift

Hør på den siste episoden:

Linnéa Myhre – en av Norges fremste influencere – aktuell med Kompani Lauritzen og hennes nye bok, «Gi meg alle detaljene», hvor hun kommer med flere avsløringer om flere av Norges største kjendisskandaler. Hos Stavrum & Eikeland forteller hun om sine favorittskandaler, om litt fra kulissene på Kompani Lauritzen, om hun som nysingel er på Tinder, om hvorfor hun boikotter Solskjær, om pengene, om ansvaret influencere har, om det sårbare og ikke minst hvem som er den største drama-queenen på Kompani Lauritzen.   


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Tidligere episoder

 • 80 - Linnéa Myhre i strupen på Solskjær: - Jeg later som han ikke fins 
  Fri, 30 Apr 2021
 • 79 - Karl Johan har skapt en pengemaskin - om 10 år er den verdt over 300 milliarder 
  Thu, 22 Apr 2021
 • 78 - Offentlig sløsing koster milliarder årlig - To uglers nattesøvn kostet skattebetalerne 240 millioner kroner 
  Thu, 15 Apr 2021
 • 77 - - I 1990 sa de rødgrønne og Høyre at verden ville gå til helvete i 2012. Nå er vi i 2021 og det har ikke gått til helvete 
  Sat, 10 Apr 2021
 • 76 - Fra skoletaper til superstjerne på YouTube - Nå er han en av Norges rikeste under 30 
  Thu, 25 Mar 2021
Vis flere episoder

Flere norgesiske bedrift-podcaster

Flere internasjonale bedrift-podcaster

Velge podcast kategori