LA MASKEN FALLE

LA MASKEN FALLE

Mai Camilla Munkejord

LA MASKEN FALLE er en kompromissløst ærlig podkast. Den er både faglig og personlig, og tar for seg traumer og traumearbeid, spirituell oppvåkning, nevromangfold, helse og uhelse, konvensjonelle og komplementære behandlingsformer, heling, selvutvikling, og hvordan øke sin bevissthet. Mine hjertebarn er selvansvar, aksept og egenkjærlighet. Jeg heter Mai Camilla Munkejord (47 år), og er forfatter, formidler og veileder. Mitt mål er at andre skal finne sin sanne stemme- og gradvis våge å uttrykke den. Hjemmeside: lamaskenfalle.com. Følg meg på Insta på @lamaskenfalle eller Facebook (mitt navn).

Kategorier: Utdanning

Hør på den siste episoden:

Da Heidi Marja Norman var i slutten av tjueårene var hun en sliten tobarnsmor med prolaps i ryggen og kraftige smerter i bekkenet. Det var en vinterdag rett før hun skulle inn på rehabilitering for bekkenet at det skjedde: hun gled på isen og smalt hodet i bakken og endte opp med en kraftig hjernerystelse. Hun ble sengeliggende i flere dager og ikke kunne annet enn å lytte til egen hjerterytme, lytte til egen pust og etter hvert: observere egne tanker.

Hun innså at hun var i ferd med å utslette seg selv som følge av at hun alltid satt alle andre først i stedet for å lytte til egne behov, i stedet for å respektere sine egne grenser.

Det var da snuoperasjonen startet. I dag har hun en podcast, skriver bøker, tilbyr ulike former for yoga både fysisk og online, hun har en portal om kvinnehelse og feminin energi, og hun tilbyr chakrayoga-coaching. 

I denne episoden får vi ikke bare smakebiter fra Heidi Marjas innholdsrike og periodevis krevende og smertefulle livsreise, vi får også en liten innføring i de sju hovedchakraene, hvilke elementer de er knyttet til og hvilke sår som typisk sitter i hvert enkelt av dem.

Heidi Marja Norman og hennes tjenester finner du på chakrayogaqueen.com, eller på Instagram (@chakrayogaqueen) eller på Facebook eller LinkedIn (under eget navn).


Lenker:

Abonnere på Heidi Markas youtubekanal: 

htps://www.youtube.com/channel/UCpjUQ6zrN27FOMoM7Uru8Hg

Podcast, Spotify https://open.spotify.com/show/1HqTSdbn7CJSwxDG1rRF1f?si=d94976bab9904f3b

Instagram:

https://www.instagram.com/chakrayogaqueen/

LinkedIn:

https://www.linkedin.com/in/heidi-marja/

Og meg kan du følge på @lamaskenfalle på Instagram, på Facebook under mitt navn (Mai Camilla Munkejord), og om du vil ha informasjon om kurs og veiledningstjenester, sjekk ut lamaskenfalle.com. Bøkene mine La masken falle: En personlig fortelling om å gi slipp på barndomstraumer og Slipp meg fri, hold meg fast: Kan et parforhold transformeres fra smerte til vekst, finner du på norli.no eller de kan etterspørres på ditt bibliotek eller i den lokale bokhandelen.

--- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/lamaskenfalle/message

Tidligere episoder

 • 78 - #78 A woman to look out for! Chakrayogaqueen Heidi Marja Norman deler sin historie. 
  Thu, 20 Jun 2024
 • 77 - #77 The Pleasure Portal is open: Line Holdal om kundalinioppvåkning, energikropp og nytelse. 
  Thu, 13 Jun 2024
 • 76 - #76 Et kjærlig parforhold er tilgjengelig for oss alle! Anniken Lien Mathiesen om egen reise, og hvordan hun nå hjelper andre å skape det kjærlighetsforholdet de ønsker seg. 
  Thu, 06 Jun 2024
 • 75 - #75 Når kroppen faller til ro. Hildur Vea om høyre og venstre hjernebevissthet, og om hva som skjer når vi klarer å skille sant fra usant. 
  Thu, 30 May 2024
 • 74 - #74 Ekstatisk nytelse, overskudd og bedre sex er tilgjengelig for oss alle: Elin Enger om hvordan tantra kom inn i hennes liv 
  Tue, 28 May 2024
Vis flere episoder

Flere norgesiske utdanning-podcaster

Flere internasjonale utdanning-podcaster

Velge podcast kategori