Hundezonen - en podcast om hund

Hundezonen - en podcast om hund

Hundezonen

En podkast om hund og hundetrening, lydighet, spor og hundeadferd. Her får du tips og råd om hvordan utvikle samarbeidet med din hund, uansett nivå. Anders har bakgrunn som instruktør fra Norske Redningshunder, mens Lars har har sin utdanning som hundefører ved Forsvarets hundeskole. Begge utgjør teamet i hundezonen.no. Teamet har også skrevet boka: "Slik lykkes du med din hund" og har kurset flere hundre hundeeiere i Sør-Norge. Følg oss på Instagram og Facebook.

Kategorier: Barn og familie

Hør på den siste episoden:

Du går tur med hunden din. En annen hundeeier rusher bort til deeg med sin hund. Kanskje går møtet mellom hundene bra, kanskje ikke. Skal hundene hilse på hverandre når du går tur? Det er en problemstilling som Lars og Anders diskuterer i denne episoden. Hva mener du? Send oss din mening på team@hundezonen.no eller melding på Instagram eller Facebook.

Per Kristian Bruun er tidligere hundefører i Forsvaret. Han er nå administrerende direktør i Non-stop Defense, som blant annet leverer hundeutstyr. Per Kristian er en ihuga jeger og har flere hunder. Hvordan trener han fuglehundene sine? Møt Per Kristian i Hundezonens podcast.


--- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/hundezonen/message

Tidligere episoder

 • 40 - Hilse eller ikke hilse på andre hunder? 
  Mon, 20 Mar 2023
 • 39 - Unghunden og litt trøbbel 
  Mon, 06 Mar 2023
 • 38 - Hundebitt: Når hunden din biter 
  Mon, 20 Feb 2023
 • 37 - Siris servicehund blir forstyrret 
  Mon, 06 Feb 2023
 • 36 - Går baby og hund sammen? 
  Mon, 23 Jan 2023
Vis flere episoder

Flere norgesiske barn og familie-podcaster

Flere internasjonale barn og familie-podcaster

Velge podcast kategori