Fornuft og følelser: En podcast for foreldre til barn med ADHD og autisme

Fornuft og følelser: En podcast for foreldre til barn med ADHD og autisme

Cecilie Flo Jahreie

Velkommen til "Fornuft og følelser", en podcast drevet av oss, Cecilie Flo Jahreie – en dedikert ADHD-veileder, og Tone Løwe fra Løwe Coaching. Vi er begge drevet av en lidenskap for å bistå foreldre som står overfor ekstra utfordringer i hverdagen. Selv om alle foreldre vil finne verdifull innsikt i vår podcast, har vi et spesielt fokus på de som er foreldre til barn med ADHD, autisme, og lignende nevrologiske eller atferdsmessige utfordringer. Gjennom våre episoder vil vi dele innsikt, strategier og forståelse for hvordan du kan navigere i de typiske utfordringene disse barna kan bringe inn

Kategorier: Barn og familie

Hør på den siste episoden:

I denne episoden tar vi for oss utfordringene mange foreldre står overfor hver morgen: Å komme seg ut av døren i tide. Selv med nøye planlagte morgenrutiner kan det ofte føles som om barna våre bevisst motarbeider oss. Men hva om det er mer komplisert enn som så?

I denne episoden utforsker vi de bakenforliggende årsakene til disse utfordringene. Vi lærer at barn ikke nødvendigvis har de samme evnene til å planlegge og prioritere som voksne, og at det kan være ulike grunner til deres tilsynelatende motvillighet.

Vi fremhever viktigheten av å tilpasse forventninger, forstå barnas perspektiv, og skape rutiner basert på samarbeid og tilpasningsevne. Med riktig tilnærming kan morgenrutiner gå fra å oppleves som en stressende kamp til en støttende og positiv start på dagen for både barn og voksne.

Tidligere episoder

 • 18 - Ep. 18: Bak morgenkaoset: Forståelse og samarbeid for en bedre start på dagen 
  Wed, 18 Oct 2023
 • 17 - Ep. 17. Hvorfor barn lyver: Å forstå og håndtere usannheter  
  Wed, 04 Oct 2023
 • 16 - Ep. 16: Brobygging 101: Hvordan Samarbeide effektivt Med Skolen Og Offentlige Instanser 
  Tue, 12 Sep 2023
 • 15 - Ep. 15: Hvordan møte barnet ditt på følelsene: En praktisk guide 
  Tue, 29 Aug 2023
 • 14 - Ep. 14: Hva betyr det å møte barnets følelser med forståelse og aksept? 
  Wed, 16 Aug 2023
Vis flere episoder

Flere norgesiske barn og familie-podcaster

Flere internasjonale barn og familie-podcaster

Velge podcast kategori