Bibelen på podkast

Bibelen på podkast

Tro & Medier

Det gamle testamentet og Det nye testamentet (Norsk-Bibel 88/07) lest av Daniel Sæbjørnsen for Tro & Medier. Mer informasjon på Bibelenpåpodkast.no

Hør på den siste episoden:

Velkommen til Bibelen på podkast!

Mitt navn er Daniel Sæbjørnsen og jeg har hatt den store glede og arbeid – med å lese inn alle bøkene i Bibelen på podkast.

I mai 2021 slapp vi først Det nye testamentet på podkast, og responsen har vært overveldende. Nå ifra desember 2022 er det en glede å kunne gjøre tilgjengelig Det gamle testamentet her i podkasten også.

Etter mange tilbakemeldinger fra lytterne har vi endret organiseringen av podkasten. Nå er ikke lenger hvert kapittel en egen episode, ettersom det fort skapte kluss under avspillingsrekkefølgen. Samt med 260 kapitler i NT og 929 kapitler i GT, ville det blitt til sammen 1189 spor å bla mellom. Nå er derfor hver enkelt bok i Bibelen bare én større episode, hvor jeg sier underveis hvilket kapittel man hører. På denne måten blir det ingen problemer med avspillingsrekkefølgen, samt er det enklere å fortsette der hvor en stoppet forrige gang. Altså 66 spor å forholde seg til – siden 66 bøker i GT og NT til sammen, og de er i den samme rekkefølgen som du finner dem i Bibelen.

Ønsker man derimot å høre et spesifikt kapittel, er det under episodebeskrivelsen for hver bok, skrevet inn tidspunktet for bokens ulike kapitler. Samt finner man enkelt fram hvis man benytter Bibelappen YouVersion, hvor man også kan hører Bibelen på podkast. Du må da huske å velge oversettelsen Norsk Bibel 88/07.

Det må også rekkes en stor takk til Norsk-Bibel som så generøst gav oss tillatelse til å bruke deres oversettelse. Uten dem ville dette ikke vært mulig!

Samt hadde det ikke vært mulig uten Tro & Medier. Hvis du vil vite mer om oss og alle våre spennende prosjekt, sjekk ut nettsiden troogmedier.no – og gjerne meld deg opp til vårt nyhetsbrev.

Til slutt og det største hjertesukk – denne podkasten eksisterer siden jeg personlig, men også millioner av mennesker, har fått erfare at Bibelen ikke er vanlige menneskeord, men faktisk Guds egne ord som forteller oss hvem Gud er, hvem mennesket er og hva meningen med livet faktisk er. All sannhet som Bibelens ulike bøker formidler har ett sentrum – Jesus Kristus – så jeg vil anbefale både nye og gamle lyttere, til å la evangeliene være lyskasteren en forstår hele Bibelboken gjennom.

Så om du tror mye eller om du tror lite, om du sitter på en stol eller løper på en fjelltopp – la Bibelen få tale til deg i dag!

Lytt for livet!

Tidligere episoder

 • 328 - Introduksjon til Bibelen på podkast 
  Thu, 15 Dec 2022
 • 327 - Johannes' åpenbaring  
  Thu, 15 Dec 2022
 • 326 - Judas' brev 
  Thu, 15 Dec 2022
 • 325 - Tredje Johannes 
  Thu, 15 Dec 2022
 • 324 - Andre Johannes 
  Thu, 15 Dec 2022
Vis flere episoder

Flere norgesiske religion og åndelighet-podcaster

Flere internasjonale religion og åndelighet-podcaster

Velge podcast kategori