Stavrum & Eikeland

Stavrum & Eikeland

Nettavisen

Gunnar Stavrum og Ole Eikeland måler pulsen på Norge, og snakker med kjente personligheter fra næringslivet. Hva gjør at noen får suksess, mens andre blir en fiasko?


Gunnar Stavrum har vært sjefredaktør i Nettavisen i snart 20 år og har en av Norges tydeligste stemmer i den offentlige debatten. Han er tidligere redaktør i TV2, samt redaksjonssjef i både Kapital og Dagens Næringsliv, og har skrevet en rekke biografier, blant annet om John Fredriksen, Kjell Inge Røkke og Petter Stordalen.

 

Ole Eikeland har lang erfaring fra media og aksjemarkedet, som økonomiredaktør i Nettavisen, megler i Pareto Securities og programleder på Svindeljegerne på TV3. I tillegg til å være den ene halvdelen av Stavrum & Eikeland, er han til daglig partner i Eikeland & Ravnaas.


Produsert av Anders Høglund.


For information regarding your data privacy, visit Acast.com/privacy

Kategorier: Bedrift

Hør på den siste episoden:

Svein Erik Renaa driver Norges eneste to stjerners restaurant, RE-NAA i Stavanger. Han er stjernen på kokkehimmelen i Norge, og nå avslører han for første gang om hvordan en fransk stjernekokk jukset seg til seieren i kokke-VM og skjøv Renaa ned på den sure fjerdeplassen. Han forteller også om hvordan han skal klare å få tak i den siste stjerna, om hvilken smaksretning den nordiske maten vil gå, om at det kan gå en kule varmt på kjøkkenet og ikke minst svarer han på det åpenbare spørsmålet: - Da det bare fins mannlige stjernekokker, hvorfor setter vi da kvinner til å lage mat hjemme, når de åpenbart er så dårlige til å lage mat?  


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Tidligere episoder

 • 50 - Svein Erik Renaa 
  Fri, 16 Oct 2020
 • 49 - Trygve Slagsvold Vedum 
  Wed, 14 Oct 2020
 • 48 - Jonas Gahr Støre 
  Sat, 10 Oct 2020
 • 46 - Reynir Indahl 
  Wed, 07 Oct 2020
 • 45 - Bjørn Maaseide 
  Fri, 02 Oct 2020
Vis flere episoder

Flere norgesiske bedrift-podcaster

Flere internasjonale bedrift-podcaster

Velge podcast kategori