Stavrum & Eikeland

Stavrum & Eikeland

Nettavisen

Gunnar Stavrum og Ole Eikeland måler pulsen på Norge, og snakker med kjente personligheter fra næringslivet. Hva gjør at noen får suksess, mens andre blir en fiasko?


Gunnar Stavrum har vært sjefredaktør i Nettavisen i snart 20 år og har en av Norges tydeligste stemmer i den offentlige debatten. Han er tidligere redaktør i TV2, samt redaksjonssjef i både Kapital og Dagens Næringsliv, og har skrevet en rekke biografier, blant annet om John Fredriksen, Kjell Inge Røkke og Petter Stordalen.

 

Ole Eikeland har lang erfaring fra media og aksjemarkedet, som økonomiredaktør i Nettavisen, megler i Pareto Securities og programleder på Svindeljegerne på TV3. I tillegg til å være den ene halvdelen av Stavrum & Eikeland, er han til daglig partner i Eikeland & Ravnaas.


Produsert av Anders Høglund.


For information regarding your data privacy, visit Acast.com/privacy

Kategorier: Bedrift

Hør på den siste episoden:

Ap-nestor Jan Balstad, tidligere nestleder i LO under Yngve Hågensen og handels- og skipsfartsminister under Gro Harlem Brundtland, er bekymret over den historisk lave oppslutningen til Arbeiderpartiet. Balstad har alltid snakket rett fra levra. Verken Jens Stoltenberg, Jonas Gahr Støre, hans rådgivere eller Trygve Slagsvold Vedum, slipper unna. I Stavrum & Eikeland setter LO-nestoren blant annet ord på hva som er problemet, og kommer med klare anbefalinger på hva som må gjøres for å få Ap på rett kjøl igjen. I studio: Jan Balstad, Ole Eikeland og Gunnar Stavrum Produsent: Anders Høglund  


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Tidligere episoder

 • 65 - Jan Balstad: - Aps nedtur begynte under Stoltenberg 
  Thu, 14 Jan 2021
 • 64 - Thomas Nielsen 
  Thu, 07 Jan 2021
 • 63 - Linn så døden i øynene: - Vi hørte sirene og kirkeklokkene 
  Tue, 22 Dec 2020
 • 62 - Lars Lillo-Stenberg 
  Thu, 17 Dec 2020
 • 61 - Slik vil Norge bli med Siv Jensen som diktator 
  Thu, 10 Dec 2020
Vis flere episoder

Flere norgesiske bedrift-podcaster

Flere internasjonale bedrift-podcaster

Velge podcast kategori