Unntakstilstand

Unntakstilstand

Podimo

Hvilke utfordringer kan man støte på som nybakt forelder? Hva er lurt å tenke på når livet er snudd på hodet, og du skal lære alt om hvordan man tar vare på et bittelitte menneske?

Cecilie Ramona Kåss Furuseth deler egne erfaringer som småbarnsmor og inviterer med kjente gjester og eksperter for å finne de beste rådene til alle nybakte foreldre - sånn at at de første 2 årene kan gå litt greiere for DEG. Har du noe på hjertet? Send det til unntakstilstand@anti.as eller på Instagram: @unntakstilstand_pod

Kategorier: Barn og familie

Hør på den siste episoden:

Hør de nyeste episodene kun i Podimo-appen. Klikk her for et godt tilbud: https://go.podimo.com/no/unntakstilstand Trass-trass-trass spesial! Hva i helsike er «selvstendighetsalderen»? Hvordan validerer man følelser? Kan det bli litt mye validering eller? Her er en smakebit på ukas epsiode hvor psykolog Hedvig Montgomery kommer for å gi deg verktøykassa du trenger midt i trassen. Har du noe på hjertet? Send det til unntakstilstand@anti.as eller på Instagram: @unntakstilstand_pod See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Tidligere episoder

 • 48 - Smakebit på ukas episode med Hedvig Montgomery! 
  Thu, 28 Sep 2023
 • 47 - Smakebit på ukas episode med komiker Randi Liodden! 
  Thu, 21 Sep 2023
 • 46 - Smakebit på ukas episode! 
  Thu, 14 Sep 2023
 • 45 - Smakebit på ukas episode med Ida Gran Jansen! 
  Thu, 07 Sep 2023
 • 44 - BONUS: En viktig beskjed 
  Sun, 03 Sep 2023
Vis flere episoder

Flere norgesiske barn og familie-podcaster

Flere internasjonale barn og familie-podcaster

Velge podcast kategori