Skisporet

Skisporet

Swix og Skisporet.no

Ble kjent med verdens beste skiløpere og få unik innsikt i hva som skjer på innsiden av langrennssirkuset! I podcasten Skisporet forteller vi historiene til langrennsheltene som vi ser på TV hver helg gjennom vinteren. Hva blir landets råeste idrettsutøvere inspirert av? Hvilke drømmer og mål har de satt seg? Hva kan du som lytter lære av Helene Marie Fossesholm, Frida Karlsson & co? Gjennom å lytte på Skisporet vil du garantert plukke opp tips og triks knyttet til langrenn, ski og trening! Få ukentlig input med smøretips, oppdaterte løypemeldinger og treningstips for langrenn. Programleder er Håvard Rønning, og podcasten gis ut av Swix og Skisporet.no. Alle episoder og relevante linker legges fortløpende ut på https://skisporet.no/podkast Kontakt: havard.ronning@brav.com

Kategorier: Sport og fritid

Hør på den siste episoden:

Hva skal du gjøre dagene før Birken? Skal du ligge på latsiden og spare krefter eller skal du ut trene som normalt for å holde kroppen i gang?

Også er det dette med ski, da. Det ser ut til å bli et Birken-vær bestående av snø og nedbør. Hvilke utfordringer gir dette og hva skal til for at nettopp du treffer med skiene i år?

I denne episoden har vi fått med oss skiløper Andrew Musgrave og World Cup-smører Morten Sætha til å dele sine siste tips og råd før årets Birken.

Dette vil du ikke gå glipp av dersom du planlegger å gå de 54 kilometerne mellom Rena og Lillehammer.

Denne podcasten gis ut av Swix sammen med Skisporet.no. På Swixsport.com vil du finne oppdaterte smøretips hver dag frem til start.

Tidligere episoder

 • 101 - Tips til Birken-forberedelsene med Andrew Musgrave og Swix Racing Service 
  Mon, 13 Mar 2023 - 0h
 • 100 - På innsiden av stafettdramaet i Planica: Slik var den store norske dagen 
  Thu, 02 Mar 2023 - 0h
 • 99 - Jørgen Graabak og Jens Lurås Oftebro om trening, suksessen og VM 
  Wed, 22 Feb 2023 - 0h
 • 98 - Styrketrening for skiløpere med Anders Aukland ++ Mange treningstips fra skilegenden 
  Wed, 15 Feb 2023 - 0h
 • 97 - Prepp skiene dine selv: Slik får du superski i konkurranser 
  Thu, 02 Feb 2023 - 0h
Vis flere episoder

Flere norgesiske sport og fritid-podcaster

Flere internasjonale sport og fritid-podcaster

Velge podcast kategori