Sukkerpodden

Sukkerpodden

Bente Josefsen

Frisk uten sukker er det eneste selskapet i Norge pr i dag som er spesialiserte innfor sukkeravhengighet, og de tilbyr kurs og foredrag til privatpersoner, konferanser, bedrifter, etater, skoler og institusjoner.


Gründer og daglig leder av Frisk uten sukker er Bente Josefsen. Hun har selv en sukkeravhengighet som hun lever i tilfriskning fra. Tilfriskning vil si at man er «tørrlagt» og avstår fra sukker.

 

Hun har sin bakgrunn fra avhengighetsmedisin, med fordypning i sukkeravhengighet. Hun er utdannet sockerberoendeterapeut hos Bittens Addiction som er en av verdens fremste på området.

I tillegg har hun tatt fordypningsstudier i sukkeravhengighet hos Gorski Cenaps Corporation i USA.

 

Bente er i tillegg utdannet Friskvernkonsulent (ernæring, anatomi og stresshåndtering) og Kommunikolog (kommmunikasjon og forandring). Hun har jobbet i 14 år med coaching, kurs og foredrag.

 

Bente jobber nå med å hjelpe andre som har en sukkeravhengighet med en unik kombinasjonen av egen erfaring med sukkeravhengighet og utdannelsen fra avhengighetsmedisin.


I Sukkerpodden møter Bente ulike spennende og inspirerende gjester og de snakker om tema som vil være til nytte for deg med en sukkeravhengighet og for deg som lurer på hva dette er.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Kategorier: Utdanning

Hør på den siste episoden:

Kathrine har en allsidig bakgrunn som programleder, deltaker i ulike tv-program - og mange husker nok hennes deltakelse i Frøken Norge, Miss Universe og Miss World.

 

Kathrine har mange spennende historier som hun byr på i podcasten. I forbindelse med sin deltakelse i Miss World bidro hun faktisk til å redde en kvinne fra å bli steinet. Hun forteller også åpent og ærlig om et liv med spiseforstyrrelse og hvor hun kan fortelle at hun ser et mønster med sukker fra barndommen. Videre forteller hun hvordan hun erfarte å bli avhengig av tabletter etter en ulykke hvor hun skulle få smertelindring for en kortere periode. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Tidligere episoder

 • 21 - Sesong 2 Episode 7 - Kathrine Sørland, spiseforstyrrelse, piller og spennende livserfaringer 
  Thu, 17 Dec 2020
 • 20 - Sesong 2 Episode 6 - Endorfinlegen Aili Hannisdal - Hvordan skape sin egen lykke 
  Fri, 04 Dec 2020 - 0h
 • 19 - Sesong 2 Episode 5 Michael Andreassen - P4, Skal vi danse og avhengighet til alkohol 
  Fri, 20 Nov 2020
 • 18 - Sesong 2 Episode 4 - Lise Askvik leder i Helsepartiet - P4, rød løper og helse 
  Fri, 06 Nov 2020
 • 17 - Hva er egentlig sukkeravhengighet? 
  Fri, 23 Oct 2020 - 0h
Vis flere episoder

Flere norgesiske utdanning-podcaster

Flere internasjonale utdanning-podcaster

Velge podcast kategori