SinnSyn

SinnSyn

Psykolog Sondre Risholm Liverød

Psykolog Sondre Risholm Liverød driver WebPsykologens podcast - SinnSyn. Målet er å si noe nytt om ting du har tenkt på før, eller si noe selvfølgelig om ting du aldri har tenkt på. SinnSyn handler om å observere menneskers indre liv. Det handler om å innse at alt du trodde du visste om deg selv er feil, eller forvrengt av nevroser. Hvis ikke du har lært noe nytt om menneskets sjelsliv i løpet av en episode, og kjent tilløp til latter, er episoden mislykka. I så fall må du høre en episode til. Denne podcasten tilstreber å servere innsikt med en porsjon humor til fagfolk og «folk flest». 


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Kategorier: Utdanning

Hør på den siste episoden:

Foreldre som er overambisiøse på barna vegne, lever gjennom barna, eller legger føringer for barnas livsløp på bakgrunn av egne preferanser og ønsker, er en viktig tematikk, men vanskelig å få grep om.


Både på TV og i media ser vi stadig små jenter som skal bli skjønnhetsdronninger før de har lært å gå. Noen foreldre har store ambisjoner for sine egne barn. Her risikerer man selvfølgelig at barnas egne egenskaper, interesser og behov undergraves på bekostning av foreldrenes hensikter og prosjekter på barnas vegne. I arbeid med barn og unges psykiske helse er det ikke så sjelden man møter barn som dirkete eller implisitt løper foreldrenes ærend. De er på sett og vis utpekt som foreldrenes delegater, hvis hensikt er å virkeliggjøre det foreldrene selv aldri har oppnådd, men alltid har drømt om.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Tidligere episoder

 • 298 - #200 - Foreldre som lever gjennom barna 
  Fri, 25 Sep 2020 - 0h
 • 297 - #199 - Den som fordeler skyld har mest makt 
  Wed, 23 Sep 2020 - 0h
 • 296 - #198 – Familiens syndebukk 
  Mon, 21 Sep 2020 - 0h
 • 295 - #197 - Dysfunksjonelle familier 
  Fri, 18 Sep 2020 - 0h
 • 294 - #196 - Familiens symptombærer 
  Wed, 16 Sep 2020 - 0h
Vis flere episoder

Flere norgesiske utdanning-podcaster

Flere internasjonale utdanning-podcaster

Velge podcast kategori