HELT GRØNN

HELT GRØNN

InterSearch Norway/Sustainability hub Norway

Hilde Lekven, partner i InterSearch og hennes faste makker, Andreas Friis, Gründer og CEO i Sustainability HUB har gått sammen for å lage en podkast med mening, om bærekraft, fornybarindustrien og det grønne skiftet. Næringslivet må gå i front og drive det grønne skiftet. Mangel på tilstrekkelig kunnskap og kompetanse er en sentral barriere for deler av norsk næringsliv i møte med den enorme transformasjonen vi står overfor. I denne podcasten skal vi bidra til å dele kunnskap. Vi inviterer bærekrafteksperter og ledende norske virksomheter innen det grønne skiftet til å hjelpe oss å forstå hva som skjer i næringslivet, hvordan vi alle kan bidra.

Dette er en produksjon i regi av InterSearch Norge i samarbeid med Sustainability Hub Norway – også kjent som S-HUB.

InterSearch Norge er et ledende Executive Search selskap, ett av våre spesialområder er rekruttering av alle typer ledere til bedrifter som trenger kompetanse innen bærekraft, energi- og fornybarsektoren. S-HUB er et av Norges ledende kunnskapnettverk for bærekraftig business med over 120 av Norges største og beste bedrifter på bærekraft som partnere. S-HUB setter søkelys på strategisk og praktisk bærekraft med virksomhetene i fokus, og tilbyr deltakelse i en rekke undernettverk.Our GDPR privacy policy was updated on August 8, 2022. Visit acast.com/privacy for more information.

Kategorier: Teknologi

Hør på den siste episoden:

Hva skjer med alt søppelet til næringslivet?

 

Dagens gjest Harald Johnsen som er adm. dir. i RETURA Norge, mener at avfallsbransjen må være en klar pådriver for at Norge skal bli et bærekraftig samfunn i et sirkulærøkonomisk perspektiv.

Hør mer om hvordan RETURA tar ansvar for søppelet vårt gjennom kostnadseffektive og miljøriktige avfallsløsninger.Our GDPR privacy policy was updated on August 8, 2022. Visit acast.com/privacy for more information.

Tidligere episoder

 • 6 - #6 Retura og Harald Johnsen 
  Fri, 19 Aug 2022 - 0h
 • 5 - #5 SKIFT og Bjørn Haugland 
  Fri, 22 Apr 2022 - 0h
 • 4 - #4 Beoynder med Svein Kvernstuen 
  Fri, 25 Mar 2022 - 0h
 • 3 - #3 Cowi - Together for a sustainable and livable world. 
  Fri, 25 Feb 2022 - 0h
 • 2 - #2 Plast og resirkulering av plast med Quantafuel 
  Thu, 03 Feb 2022 - 0h
Vis flere episoder

Flere norgesiske teknologi-podcaster

Flere internasjonale teknologi-podcaster

Velge podcast kategori