Självklart

Självklart

Acast

Vad är det egentligen som är självklart här i livet? Och vad betyder ens ordet? För någon kan det betyda det uppenbara – att något är så starkt och tydligt att det lyser upp hela tillvaron, bortom alla tvivel. För någon annan kan det innebära att något är klart, men för en själv. Som en given riktning för att gå sin egen väg.

 

Vad ordet betyder för dig vet vi inte. Men vi pratar om, och försöker reda ut, saker som du säkert också har gått runt och tänkt på. Allt mellan himmel och jord, stort som smått. Sånt där som kan behöva bli lite mer självklart, helt enkelt. 


En podcast av och med Mia Törnblom och Christina Stielli.

Kategorier: Samfunn og kultur

Hør på den siste episoden:

I ett stolt samarbete med DOVE och deras arbete för att motverka skeva skönhetsideal och lyfta unga flickors och pojkars självkänsla. Vi pratar om kroppsförakt och ideal och förhållandet vi har till våra egna kroppar. Läs mer om DOVEs projekt Dove Self-Esteem Project på www.dove.com/sjalvkansla Av och med: Mia Törnblom & Christina Stielli Producent: Benjamin Andrée, Prodcaster AB For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy

Tidligere episoder

 • 113 - 113. Självkänslan och våra kroppar 
  Sun, 17 Nov 2019
 • 112 - 112. Förlåta det oförlåtliga? 
  Sun, 10 Nov 2019
 • 111 - 111. Skitsnack på jobbet? 
  Sun, 03 Nov 2019
 • 110 - 110. Högt och lågt med Camilla Läckberg 
  Sat, 26 Oct 2019
 • 109 - 109. Hur mycket ljuger vi? 
  Sat, 19 Oct 2019
Vis flere episoder

Flere norgesiske samfunn og kultur-podcaster

Flere internasjonale samfunn og kultur-podcaster

Velge podcast kategori