Leximi i perkthimit te domethenieve te kaptines El Fatiha dhe xhuzit Amme ne shqip

Leximi i perkthimit te domethenieve te kaptines El Fatiha dhe xhuzit Amme ne shqip

Islam House

Përkthimi i domethënieve të kaptinas El Fatiha dhe xhuzit Amme në gjuhën shqipe, i lexuar nga Xhemal Jakupi, e që është prej publikimeve të Kompleksit të Mbretit Fehd për Botimin e Kuranit Fisnik në Medinen e Ndritshme.

Kategorier: Utdanning

Hør på den siste episoden:

Suretu El Fatiha

Tidligere episoder

 • 76 - Suretu El Fatiha 
  Wed ,03 Feb 2010
 • 75 - Suretu En Nebe' 
  Wed ,03 Feb 2010
 • 74 - Suretu En Naziat 
  Wed ,03 Feb 2010
 • 73 - Suretu Abese 
  Wed ,03 Feb 2010
 • 72 - Suretu Et Tekvir 
  Wed ,03 Feb 2010
Vis flere episoder

Flere norgesiske utdanning-podcaster

Flere internasjonale utdanning-podcaster

Velge podcast kategori