Det, vi taler om

Det, vi taler om

B.T.

'Det, vi taler om' er Danmarks bedste sladdermagasin der graver i ugens store skandaler, overraskelser, forargelser og ikke mindst det kulørte stof grundigt igennem. Hvad sladrer de om på Christiansborg? I tv- og filmbranchen? Hvad taler man om blandt topchefer? I kulturlivet? Vi tager sladder alvorligt. Lyt med, når vi graver lidt dybere - og få de rigtige historier bag kulisserne.

Hør på den siste episoden:

Juli måned er over os, men sladder holder jo ikke ferie. Så det gør vi naturligvis heller ikke på Danmarks bedste sladdermagasin. I dag med et særligt sommerpanel bestående af direktør i Impact TV, Thomas Heurlin, caster Marlene Weybøll og kommunikationsdame Anne Kirstine Cramon. Din vært er Ditte Okman. I første time taler vi bl.a. med Didde Skjelmose fra 'Familien fra Bryggen', der på det seneste har lidt meget af ensomhed. I denne uge er det dog kommet frem, at hun har fået en ny kæreste. Hør hele historien om hvordan det gik til i programmet.  I anden time diskuterer vi politik, herunder Nye Borgerliges formand, Pernille Vermunds, seneste udmelding om, at hun ikke har tænkt sig at pege på Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen, som statsministerkandidat ved næste valg. Panelet diskuterer hvorfor ikke og hvem hun så vil pege på. Og der er vidst ét nøgleord i den forbindelse: Big dick-energy. Vi når selvfølgelig også at vende de nye oplysninger i Epstein-sagen samt endnu en voldtægtsanklage - denne gang mod Adam Savage, der er den ene af værterne i programmet 'Mythbusters'.  Programmet er produceret for B.T. af Johanne D. Holgersson.

Tidligere episoder

 • 941 - Didde fra 'Familien fra Bryggen' har dusket sig til en kæreste, og klunkeskulptur i Aarhus får feminist i det røde felt 
  Fri, 03 Jul 2020
 • 940 - Camilla Plum serverer mad fra en svinesti 
  Fri, 26 Jun 2020
 • 939 - Hvordan dufter en orgasme? Og Danmarks svar på ‘Tiger King’ findes i Næstved 
  Fri, 19 Jun 2020
 • 938 - Ulf Pilgaard får stadig fisse og Mads 'Blærerøven' Christensen begår karaktermord på sin kone 
  Fri, 12 Jun 2020
 • 937 - Mai Manniche skider på myndighedernes anbefalinger og skrider til Cypern 
  Fri, 05 Jun 2020
Vis flere episoder

Flere norgesiske nyheter og politikk-podcaster

Flere internasjonale nyheter og politikk-podcaster

Velge podcast kategori